کمک آموزشی تجربه ای نو در آموزش انشا دانش آموزان پایه سوم ابتدایی برای اولین بار با درس انشاء آشنا می شوند. پس باید تناسب، اندازه وکیفیت استفاده از لغات مطابق گنجینه لغات و سایر مسائل رعایت شود و مدنظر قرار گیرد و حتی چند جلسه آغاز سال با روند نگارش مخصوصاّ با توجه به گروه سنی شان آموزش داده شوند، حتی چندین مورد از انشاء های سوم ابتدایی های سال قبل خوانده شود. حالا درمورد نحوه انشاء نویسی مواردی را ذکر می نمایم:
دوشنبه 94 تیر 29 :: 9:28 صبح :: نویسنده : andishe abi
وسایل کمکآموزشی شامل رسانهها، تصاویر، استفاده از نمایش، بازیهای آموزشی و ایجاد گروههای کوچک دانشآموزی برای فعالیتهای درسی و ذوقی است که امر یادگیری را بسیار مطلوب و جذاب میسازد و هدف از کاربرد انواع وسایل کمکآموزشی، تسهیل و تسریع آموزش و یادگیری است. استفاده از مواد و وسایل آموزشی باعث توجه بیشتر فراگیران و در نتیجه کاهش میزان تاثیر موانع ارتباطی از نوع فیزیکی آن میشود و ارتباط و تفاهم بیشتری بین معلم و شاگرد برقرار میکند. در حقیقت وسایل کمک آموزشی، بخشی از تکنولوژی آموزشی است که هدف آن حل مسائل و مشکلات آموزشی، از طریق بررسی و کنترل کلیه عوامل موثر در یادگیری و مجموعه اجزای تشکیلدهنده فرآیند آموزشی است. رسیدن به این هدف، کار چندان سادهای نیست زیرا علاوه بر تغییرات و اصلاحات لازم در سیستم سنتی معلممداری باید صلاحیت و توانایی علمی و عملی معلمان را از طریق آموزشهای لازم ارتقا داد که یکی از راهها، شناخت و کاربرد مفاهیم متفاوت تکنولوژی آموزشی توسط معلمان است.
دوشنبه 94 تیر 29 :: 9:27 صبح :: نویسنده : andishe abi
هنگام سفر به نقاط مختلف کشور، افراد بسیاری را دیدم که اشتیاق سرشاری برای درک موضوعات دشواری مانند علم، فلسفه، مذهب، اقتصاد و نظریههای سیاسی داشتند. اما گاه شعلههای این اشتیاق به خاموشی میگرایید. افراد در مییابند کتابهایی که آنها مشتاقانه و به امید فراگیری میگشایند، به چیزی فراتر از فهم آنها مبدل میشود. به واقع، هر کتابی قصد دارد مطلب را به خواننده عادی برساند و این ممکن نیست؛ مگر آن که اگر شما به درستی به آن نزدیک شوید، راه درست نزدیک شدن به آن چیست؟ پاسخ در یکی از قواعد مهم خواندن نهفته است. شما باید کتاب را قبل از تسلط برآن، سطحی بخوانید. ابتدا در پی چیزهایی باشید که میتوانید آنها را بفهمید و خودتان را در مطالب دشوار گرفتار نکنید. پاراگرافهای پیشین، پانویس، مباحث و مراجعی را که از آنها گریزانید درست بخوانید. کتاب حاوی مطالبی است که شما بیدرنگ آن را درک میکنید.
دوشنبه 94 تیر 29 :: 9:25 صبح :: نویسنده : andishe abi
مقدمه: تردیدی نیست که وسایل آموزشی در هموار ساختن راه دشوار تعلیم و تربیت و تدریس نقش ارزندهای دارند و مربیانی که در نظامهای پیشرفته آموزشی حداکثر استفاده را از این وسایل و مواد میکنند بیش از پیش به ارزش کمکی این وسایل معترفند. هرچند که اطلاق لفظ کمک به وسایل آموزشی مفهوم درستی نیست. اما عبارت وسایل کمک آموزشی امروزه رایج شده و به نظر میرسد که مسؤولان آموزشی نیز آن را قبول کردهاند. لیکن آنچه که از همه مهمتر است این است که امروزه وسایلی با نام کمک آموزشی تهیه و در سطح گستردهای در اختیار دانشآموزان و معلمان قرار میگیرد که هیچ یک از شرایط یک وسیله آموزشی را ندارند و متأسفانه نظام آموزشی نیز در این مورد نه تنها سکوت کرده بلکه گاهی به تائید آن نیز میپردازد شاهد هستیم که کتابهای مختلفی تحت عنوان کتابهای کمک آموزشی و کمکدرسی در سطح گسترده چاپ میشوند که اکثراً با مجوز رسمی از وزارت آموزش و پرورش به این کار اقدام میکنند. کتابهایی که به سادگی هرآنچه را که مؤلفان کتب درسی در دهه حاضر تلاش در علمی و پژوهشی کردن کتب درسی داشتهاند را پنبه کرده وتمامی این تلاشها را ناکام گذاشتهاند. این گونه کتابها با تهیه جواب یکدست به کلیه سؤالات و پرسشهای کتب درسی از بحث و آزمایش کنید پاسخ فکر کنید و پژوهش کنید و... به زعم خویش به دانشآموزان در یادگیری کمک میکنند.
دوشنبه 94 تیر 29 :: 9:22 صبح :: نویسنده : andishe abi
تردیدی نیست که املای فارسی دشواریهای فراوان دارد و یقیناً حتی یک نفر نمیتواند ادعا کند که بر تمام املای فارسی اشراف دارد؛ هر چند آثار گوناگون ادبیات فارسی را خوانده و بررسی کرده باشد. بررسی علل بروز این مشکلات و ناهمگونیها در این مقاله نمیگنجد ولی میتوان گفت که گذشتگان ما در املای فارسی کمتر دچار تردید و چندگونهنویسی میشدند. با این حال به گواهی نوشتههای برجایمانده، گاهی در دورههای گوناگون و حتی در میان افراد دورهای واحد، اختلاف نظرهایی در مورد املا و رسمالخط وجود داشته است.
دوشنبه 94 تیر 29 :: 9:21 صبح :: نویسنده : andishe abi
منوی اصلی آخرین مطالب پیوندهای روزانه پیوندها لوگو آمار وبلاگ بازدید امروز: 14
بازدید دیروز: 8
کل بازدیدها: 51580
|
||